Р здво

Надежда Погребняк
Небеса співають
Сади розцвітають
Сурми засурмили
Весь світ сповістили

Що Божого сина
Діва народила
Та сінцем у яслах
Немовля прикрила

В святім Єфлиємі
Сина народила
Їй зіронька ясна
Із неба світила

Породила сина
Не в шовках та златі
У темній печері
Не в світлім палаці

Ангели літають
Христа прославляють
Пастушки рожденне
Дитя забавляють

Богові молімся
Колядки співаймо
Про свого Месію
Завжди пам'ятаймо