Парод я Петренко Доля

Надежда Погребняк
Сиджу на уроці та й думку гадаю
Чому я не сокіл чому не літаю
Чому ж мені Боже ти крила не дав
Я б школу покинув до міста полинув
І там досхочу в автомати пограв
Сиджу на уроці мобілкою граюсь
На батька і марір своїх подіваюсь
Нащо мені тести я скочу до тески
І ми зможем провести деньок для душі
Сиджу зажурився я б мультик дивився
В комп'ютер пограв "Conter strike"
Ріщати задачі не маю удачі
Писати уроки і вчити вірші
Сиджу на уроці та й думку гадаю
Чому не магнат я чом грошей не маю
Купив би я море втопив у нім горе
Й спокіно в пісочку лежав
Сиджу та й мудрую мабуть помандрую
Чому ж це й мене нестача думок
Я школу покину й до річки полину
А може й так бути що аж на ставок
Дивлюсь я у небо та й думку гадаю
Що може у космос я скоро злітаю
Якби я мав бабки купив би там хатку
Ніхто б мене там не дістав
Стою у куточку та й думку гадаю
Чому ж я так бідний в цій школі страдаю
Спаси мене Боже хай хтось допоможе
Щоб батько щоденник у руки не взяв
Стою на колінах та й думку гадаю
Чому я у школі так двійки хапаю
Пошли мені Боже хай хтось допоможе
Щоб я у цій школі вже так не страдав.