Жванський вальс

Надежда Погребняк
Грає сонячний зайчик край стрічає весну
Пробудилась природа від зимового сну
Пригортає берізку гіллям дуб молодий
Як тебе не любити Жвану мій дорогий

Знову цвіте калина
Воду веселка п'є
Рідна природа
Нам сил додає

Повернулись лелеки з чужини у село
Килимом квітів барвистих все кругом зацвіло
Грають хвилі дністрові ллється спів солов'я
Як тебе не любити земле рідна моя

Знову цвіте калина
Воду веселка п'є
Рідна природа
Нам сил додає

Вітер пестить смереку у Карпатських лісах
Вербам коси сплітає на подільських лугах
Дощ весняний вмиває личко рідній землі
Як же нам не співати українські пісні

Знову цвіте калина
Воду веселка п'є
Рідна природа
Нам сил додає