Перше вересня

Надежда Погребняк
Ось настала вже субота
Не береться нас робота
Перше вересня прийшло
В хату радість принесло
Внучка вранці рано встала
Першокласницею ж стала
Мама банти пов'язала
В добру путь доні сказала
Проводжали тато й братик
Дуже гарний в сестри бантик
Дід і бабка не відстали
Внучку теж випроводжали
Взяла внучка рюкзачок
Вже і в нас є першачок
Цілували обнімали
І слова такі казали
Щоб у школі гарно вчилась
З наукою подружилась
Щоб професором була
Нобелівську досягла
Це звичайно побажання
Зараз головне навчання

2001рік.