8 березня

Надежда Погребняк
Хто зуміє пояснить
Чом це татко мій не спить
Зразу скажу не приснилось
Це по правді все робилось

Сьогодні тато встав раненько
Та так щоб не почула ненька
Він котиком ходив по хаті
У маминім новім халаті

А потім причесався вмився
І фартушком зафартушився
Приніс картоплю моркву й бурячок
Включив комбайна й вимив банячок

Він наварив помив прибрав
В нас розмаїття різних страв
У хаті все в нас допорядку
Оце зробив татусь зарядку

Сьогодні бачу я що свято
Приніс і квіти він у хату
Червоненькі то для неньки
Для бабусі то біденькі
А як небо голубі це Сніжаночко тобі

Ось який цей мій татусь
Не даремно ним горджусь
Хто з вас може відгадати
Що сьогодні в нас за свято

Свято всіх наших матусь
І сестричок і бабусь