***

Светлана Мазуренко
На згадку
( текст пісні)

Подаруй мені згадку про себе
В круговерті багрянцю,
Уже більше нічого не треба-
Осінь кличе до танцю.
Роси вранці морозцем впадуть
На похилені трави,
То несплакані сльози, мабуть,
І погаслі заграви…
І жоржини, і айстри, і глід
У багеті із ранку,
Зустрічатися більше не слід,
Залиши тільки згадку.
В своїм серці куточок знайду,
Щоб напохваті завжди.
Зрідка доля кида на ходу
Нам чуже, а не наше.

Приспів:

Осінь зашарілася в калині,
Шепотіла сумом у гаю,
Десь ключі забрали журавлині
Долю неприкаяну мою.

***