Колискова для коханого

Натаснег
Я прийду до тебе тихо уночі.
Застелю підлогу пелюстками квітів.
Тільки ти, будь-ласка, помовчи,
Бо я щезну враз тієї ж миті.

Не пручайся, ти вже тільки мій.
Не віддам нікому, не пущу від себе.
Поселю тебе в будиночок із мрій,
Що сама збудую лиш для тебе.

Огорну тебе туманом почуттів,
Поцілунком я закрию тобі очі.
Я зроблю усе, що ти хотів.
Я зроблю усе, що ти захочеш...