Подарую пiсню...

Натаснег
Пісня ллється з серця, мов струмок.
Золотом виблискують слова-краплини.
Я не хочу закривати серце на замок
Ні на мить, ні на якусь хвилину.

Я посію ноти на папері.
Зазвучать вони мелодією квітів.
І відчиню навстіж вікна-двері,
Подарую пісню всьому світу!..