Зима 2005

Надежда Погребняк
Снігу кинуло доволі
Тільки верх тирчить тополі
Ледь удержує сніг стріха
Для дітей велика втіха

Спить земелька в теплі шубі
І роботу мають люди
Сніг узимку не біда
Для полів буде вода

В січні право зима має
Досхочу хай погуляє
А як березень прийде
То зима хай геть іде

Ложка добре до обіду
Тож не треба в травні снігу
Але все в житті буває
Що і в літку сніг лякає