Сн жна баба

Надежда Погребняк
Ми ліпили сніжну бабу
Біля хати біля саду
Гарна вийшла снігова
Вище сосни голова

Баба вийшла в нас чудова
І повірте стопудова
Гарно ми її прибрали
І мітлу у руки дали

Як закінчили ліпити
Трошки сіли відпочити
Щось бабуся засмутилась
І сльоза з очей скотилась

Яка ж трапилась біда
Чом бабуся вся бліда
Я боюся тут одна
І тому така сумна

Щоб зігнати з бабки тугу
Ми зліпили їй подругу
Тепер бабка не скучає
Бо подружку поруч має