Березень 2005

Надежда Погребняк
Хоч і березень прийшов
Та мороз не відійшов
І стоять кругом сніги
Вже не хочеться зими

І змагаються завзято
Два дідусі бородатих
Лютий каже не пущу
Й булаву не відпущу

Березень стоїть сміється
Це тобі лише здається
Годі друже лютувати
Йди вже трішки спочивати

Ось весна не за горами
Не труси ти тут снігами
Всьому треба міру мати
Й друзям настрій не псувати

Я ще день два потерплю
Але теж не відступлю
Мені сонце допоможе
І мороз ми переможим

Не залишим ніде снігу
Й буде тут твого сліду
Сніг струмочком задзвенить
Бджілка в полі забринить

Квіточки порозцвітають
Дітки пісню заспівають
Раді всі весну стрічають
Зиму спати проганяють