Чай з бергамотом

Лилия Аль
Заварюй чай: гарячий, з бергамотом.
Mobile turn off і двері на замок.
Любов пішла з торгів останнім лотом...
Чудовий чай! Ковток... іще ковток...

Шукай слова, якщо мовчання тисне,
Не від мовчання ж голос твій захрип.
Я розумію – це ти ненавмисно...
Замало цукру. Трішечки досип.

Холоне чай. Спішу його допити.
Он, бачу, ти від холоду закляк...
Я не скажу тобі, як в світі треба жити.
Пробач, бо  я й сама не знаю – ЯК...