нiПРОщо

Бутенко Андрей
перехрестя скляних дротів
перекреслено-білий аркуш
недописаних зранку картин
про життя. снікерс. чарку.
про тварин і веселі гірки,
про бруківку і білий ніл.
про гірчицю, табак і мілку,
хоча ні. мілку я вже з'їв.
ось мальована крейда чорнилом,
і чорнило мальоване білим.
правда, крейдою малювати жахливо!
і жахливо чорнилом жахливим.
але я не про то, я про каву.
кава зранку - це річ непотрібна.
а коровам нелегко, направду.
в пятій ранку доїтись...от мило
це прікольна така собі штучка.
що бм ми без нього робили...
брудом всі би по вуха заплили
як корови були би ми - да!

02.11.2010 Львів