В! дбажай...

Мария Кушмет
Одцілуй мені вуста! Одцілуй!
Мрії шелестом любові загальмуй.
У бажання ті дівочі зазирни,
Мої виплакані очі обітри.

Відцілуй мої вуста... Відцілуй...
Мрію в пам’яті любові загартуй.
Від зневіри до надії, до весни...
Неси, Мріє, зацілованих у сни.

Відбажай мої вуста. Відбажай.
Зупиняйся, але думку не спиняй!
Хай тремтять на віках тіні медом мрій,
Палким серцем мою душу обігрій.

Відцілуй мої вуста... Відцілуй...
Обайдуженістю мрію не катуй.
Запалало, забриніло, зацвіло!
Заціловуй моє серце, щоб жило!