Великдень

Надежда Погребняк
Ой розпишемо яєчко
Вже Великдень недалечко
Всі будемо христувати
Славне свято прославляти

Хоч Христос прийняв наш муки
Це загадка для науки
Він розп'ятий букв на хрест
А на третій день воскрес

Чудо чудо сотворилось
І по світу покотилось
Дзвони дзвонять  квітне цвіт
Чуду радується світ

Він воскрес щоб з нами жити
Від біди нас захистити
День святий цей пам'ятаймо
Всіх з Великоднем вітаймо

Христос воскрес
Христос воскрес
Христос воскрес