Болить рука

Надежда Погребняк
Болить рука мене в плечі
Здається що лежить вона в печі
Болить вертить неначе там черв'як
Здається б'ють у руку цвях

Як тільки ляжу на дивані
Від болю стаю мокра наче в бані
Ми пильно слухаєм рекламу
Та ціни б'ють нас по карману

Тепер у моді екстрасенс
Але чи є у цьому сенс
Як кінчаються сеанси
Співає біль свої романси

То ж і маєм ми підстави
Від хвороб збирати трави
Хоч і метод цей торішній
Та повірте дуже втішний

Хоч живем в новій ми ері
Чудо ж ліки на папері
То ж згадаю свою бабку
В урені помочим тряпку

Покладем на ніч компрес
Знімить біль вгамує стрес
Знаєм ми і про женьшені
Та пусті у нас кишені

Лікарі тепер в нас часні
Ми ж від цього всі нещасні
Болячки ще в нас безплатні
А лікарні усі платні

Отакі в нас аксіоми
Хто ж нас виведе із коми
Треба лікаря купити
Щоб сім'ю свою лічити.