Anima i Аnimus

Валео Лученко
Думки за думками ховаються в речення
Приречено Аніма плаче на споді:
"Аню, ти пустиш мене на побачення?"
Мовчання...
Замовкни, Дитяточку!
Годі вже,
ГОДІ...
---------------------------
В ардентному прагненні бути вгорі,
долаючи все і усіх
твій Анімус вже переміг.
Хоругви упали до ніг.
Скалічений розум
ледь квилить на споді,
на призьбі сидить
та чекає на Ґодо...