***

Елена Крашевская Лена Лоренц
На обличчях завірюха мімік
Суміш гриму і червоних п`ятен,
Усмішки сухі та в;ялі
Та чужого мозоку хвилі.

Спогади тупого часу
Роздуми у полон тихо в`яжуть.
Оцет недоспіваного квасу
На вогні у казаночку смажуть.

Не смакуються у роті фрукти,
Так прямують по підземці тракту..
Розповзаються на п`ятках туфлі-
Розуміешь що ти небагатий.


06.02.2000