Проза життя

Лилия Аль
Купуєш  троянди.  Як  завше,  червоні...
Так  треба,  бо  статус  не  терпить  бузку.
Цілуєш  у  губи.  Замерзли  долоні.
Кохання  не  житиме  на  мотузку...

Немає  різниці  -  Феррарі  чи  Лада, 
Діор  чи  із  ринку  дешевий  "китай".
Ти  кажеш  -  "розвага".  Я  знаю,  це  -  зрада.
Ніхто  не  сказав.  Я  сама.  Не  питай...

Шампанське  -    на  бульбашки.  Серце  -  на  друзки.
Встаєш.  Все  сказав,  заплатив    і  допив. 
Тобі  знадобиться,  напевно,  мотузка.
Півсвіту  -  твої.  Та  мене  не  купив...