звуки на паперi ледве чутнi

Алёна Губина
                "Вірші - це невдалі спроби самогубства."
                (Андрій Любка)

звуки на папері ледве чутні.
день конає в сутінках повільно.
голос заповзає, мов отрута,
у мої важкі та чорні хвилі.

почуття, загострені до болю,
протинають це густе повітря.
хмарам надають червоний колір,
та крадуть із серця всю довіру.

протягом задмухує світильник,
лезо спочиває біля шкіри.
на руці давно не йде годинник.
краплі крові падають на килим.

наче кадри зі стареньких плівок
в голові проносяться картини.
тільки шкода, що останній знімок
міцно оповитий сивим димом.