Чи зможу?

Катерина Бурда
Я тільки вчусь розпізнавати щастя:
У друзях, випадкових перехожих,
У поглядах яскравих, різних, схожих...
В твоїх очах і у тонких зап’ястках
Чи я зумію розпізнати щастя?..

Я тільки вчусь розпізнавати долю
Між світом подарованих подій.
В дзеркальнім світлі із-під довгих вій,
Себе відкривши, сповнившись любов’ю,
Чи я зумію розпізнати долю?..