Тому, кого люблю

Катерина Бурда
В твоїх долонях зібрано мій світ:
Проміння сонця, сніг, весняна злива!..
З тобою, мій найкращий, я щаслива!
Такий високий двох сердець політ!

В твоїх очах відлунюють зірки,
Торкаючи святу безмежність неба.
Повір, нікого іншого не треба!
Моєї лиш не відпусти руки!

У подиху твоєму сонця схід,
Бо я без тебе дихать розучилась.
В долонях Бога якось ми зустрілись...
Прислухайся: вже нами диха світ...