Бабуся Н куся

Надежда Погребняк
До Нікусі у віконечко
Завітало сонечко
Прокидайсь мерщій Нікуся
Пирогів спекла бабуся
Я до сонечка сміюся
Пиріжечком з ним ділюся
Поділюся пиріжечком
Посмакуй ось тут ріжечком
Тут є яблучка і мак
Ну й бабуся ну й мастак
Сонечку я дам питання
Чом не спиться йому зрання
І чи є в нього бабуся
Я ж до свої пригорнуся
Ніці сонечко сміється
Хороше тобі живеться
А твоя бабуся щира
Теж для мене рідна й мила
Отаку бабусю маєм
Пиріжечки поїдаєм