Отара

Любовь Берегиня
Над степом,мов бавовна,білі хмари…
Чабан овець до водопою вів.
Одна із них відбилась від отари
Й блукаючи,прийшла до чагарів.

Духмяно пахли соковиті трави,
Спокійно йшла отара до ріки…
До нашої ж овечки зліва й справа
Із чагарів виходили вовки…

І те,що мало статись,з нею сталось,
Сценарій цей повторюють віки…
Одна з овечок хижакам дісталась,
А з інших потім зроблять шашлики.

…У цьому вірші сказано багато,-
Не хочеться вас сумом частувать,-
У кого думка вміє працювати,
Той сам уміє мудрість здобувать!

Для тих,що далі думати не схильні,
Я все ж таки прозорий натяк дам:
Сказав Христос,що ми –богоподібні…
-Кому ж потрібне м,ясо?-Хижакам!

29.05.10