Ми знову зустр лись в ос нньому парку

Зиронька Твоя
Тихим шурхотом листя лягає під ноги……..
Ти ідеш по алейці на зустріч мені.
Через довге марево літ,
Наші знову зійшлися дороги
В старім парку,під гомоном віт.

Ми з тобою вже зовсім чужі,
Хоч були такі рідні до болю…..
Днів минулих картки-міражі
Вирвались з споминів  наших  на волю.

Скільки прожито нами  тих років,
А я знову чекаю в осінньому парку….
Твоїх тихих і до болі знайомих
І душі моїй бажаних кроків……..