Романтика це музика сердець

Зиронька Твоя
Романтика це шум дощу,
Коли краплини бють по шибі....
Це свічка у куту .........
Це музика сердець, твій подих вмене на долоні........
Вогонь бажань в твоіх очах ,
Вина краплина на устах........
Це ти і я…єдине ціле…….
І ти в мені і я в твоіх руках ..
І знову цей вогонь бажань в очах.......
Солодка мить і струм по тілу,
Цей тихий стогін ....це сон один на двох,.
І знову ти і знову я в твоіх руках...........