Капки акварел-7

Борис Калинов
Пощенските гълъби,
забравили отдавна
за писмата,
с които сновяха
помежду ни,
сега летят в небето…
Безработно
щастливи от
свободата!

***
Дивите цветя
на градините-
сивите  гургулици,
срамежливо странят
затворени в себе си,
от всички други
птици…

***
Птици в небето…
Колко е красиво!
Отдавна не носят
писма,
но Просторът
така им отива!!!

Б.Калинов 11.11.2010г.
Пловдив.