День пам ят Голодомору

Зиронька Твоя
Сьогодні день пам’яті Голодомору
Схилімо ж з Вами голови до долу…
 Хай кожен горе це пам’ятає
Вогонь свічі у вікнах запалає.
Своїм теплом  він душі зігріє,
Яких вже нам не  воскресить…