Мамi

Наталия Дубчак
Серце болить i мліє,
Коли думаю я про те
Як коси твоi бiлiють
В турботах за нас - за дiтей.

Скiльки приносимо горя,
не знаючи навiть про це -
Когось не влаштовує доля,
А старіє твоє лице.

За те душа твоя молодіє
і добрішає з кожним днем.
Мамо, лиш ти зрозуміти
і пiдтримати зможеш дiтей.

Як би мені хотілось
Всі болі твоі забрати,
Щоб тiльки радість лишилась,
Щоб вiчно могла нас чекати.