Рожева казка

Любовь Лаутар
Рожевий світ...а може це лиш казка,
Загублена у вирії років.
Твоя Любов,Надія,Радість,Ласка
Повернеться крізь марево віків.
Рожевий світ крізь штучні окуляри,
А може ні?Це ж світ в моїх очах.
В реальності то євро,то долари,
Все продається так,що просто жах.
Та й окуляри вже не допоможуть-
Понівечені Серце і Душа.
І все,що продано,забутися не можна,
Залишилась Надія лиш одна...