Поц луй мене поц луй

Зиронька Твоя
Приголуб мене приголуб,
Щоб відчула я стук твого серця…
Приголуб мене приголуб,
І моє на стук твого озветься!

Поцілуй мене поцілуй,
Щоб відчула я смак твоїх вуст
Поцілуй мене поцілуй,
Щоб від пристрасті втратити глузд!

Приласкай мене приласкай,
Щоб я рук твоїх ніжність відчула…
Приласкай мене приласкай
Щоб з тобою про все я забула!

На твій стук моє серце озветься……
До гарячих тих вуст ,притулюсь я вустами,
І від ніжності рук моїх,твоє тіло немов стрепенеться….
Вже ніхто і ніколи не стане між нами!

Приголуб мене приголуб….
Поцілуй мене поцілуй….
Приласкай мене приласкай…..