Доля молодих помирати коханими

Димко Дяк
Їй усього сімнадцять років,
Йому було б двадцять чотири.
Але для них життя - це спокій…
Це спокій власної квартири.

У них тепер не має долі,
Життя їх – хроніка часів.
СНІД доїдає їх поволі!
Їм залишилось кілька днів.

Але не смерть лякає пару,
А їхня вічная розлука.
Що ця хвороба-клята скнара,
Зв'язала їх коханню руки!