НаКсуйер менiН эйелiм...

Виталий Коростелев
НаКсу'йер меніН эйелім,
Сен омірімде келдiН!
Жер у'стіндегі жумаГым,
Мен сені КУмарланым!
Сен жарыГымды,КУдайым,
ТУтКынГа аламын мен
Інкэрлік жалындыН, жаным,
Сен о'те-о'те эсем,
Тым сУлу, нУрлы арусыН!
Сен аруымсыН меніН!
Алтыным сені су'йсінім,
О, меніН махаббатым!