Дiд Мороз везе на свято

Таисия Цыбульская
Дід збирає у візок
Сто чудес і сто казОк,
Сто пригод в пакунок -
Гарний подарунок!

Впряг у воза Хуртовину,
Вітер посадив за спину,
Й під веселий передзвін
Полетів по світу він!

Дід Мороз везе на свято
Чарівних вогнів багато,
Діточкам ялинку
Й посмішок торбинку!