На шлюб Ванi й Iрi

Штунда
Вас вiтаемо iз святом
Двi мамусi i два тата.
Сестри вашi i брати
Рiднi, й також у Христi.
  Друзi, хто прийшов сюди,
  Зичать щастя назавжди.
  Дай вам Боже дiточок
  I cиночкiв i дочок.
Вам бажаем друзiв мати,
Дiм собi побудувати.
Щоб ви мали, що хотiли,
Для душi, й також для тiла.
  Скрiзь у свiтi побувати,
  Про Христа розповiдати.
  Де ви будете, повсюди,
  Нехай Христа в вас бачать люди.

  2006 р. ?