Голос у слухавцi

Любовь Кононенко-Грицюк
Як грім твій голос чути
У слухавці мобільній.
І не дає забути
Про зустріч днем осіннім.

Пливла я в океані
Очей твоїх бездонних,
В щасливім миготінні
Мінливих днів щедротних.

Зима прийшла неждано,
Білява й прохолодна,
Кружляла так принадно,
Трусила снігом ладно.

Твоє сердечко синім
Припаєм запашіло
І птахом легковажним
Від мене полетіло.
                04.06.2009.