Cпас народився!

Штунда
У Вiфлeемi Спас народився,
Над Вiфлеемом сяють зiрки.
В небi спiвають янголи пiсню,
Спас народився нам на вiки.

У Вiфлеемi Спас народився,
Першi почули про це пастухи.
З неба на землю свiтлом пролився,
Щоб освiтити всi нашi грiхи.

У Вiфлеемi Спас народився,
Для того, щоб кожну людину спасти.
Люди, в молитвах, до Нього звернiться,
Вiн вас почуе i Вiн вас простить.

У Вiфлеемi Спас народився...

 8 грудня 2010 р.