бiр бiлiйe

Владимир Киевский
Старий бір,
а ми у ньому,
шепотять
сосни-смереки.

Бір зелений,
стоїмо ми,
гелготять,
гомін далеко.

Жовтий бір -
а як це стало?
Ви мене і
        запитайте.

Бір біліє,
перевали -
проминайте,
проминайте.






Бір біліє,
це знайомо -
десять унцій,
десять терцій.

Бір зелений
і лимонно
проникає
в саме серце.

Жовтий бір -
лезо навахи,
молодик як
      розпростався.

Бір біліє -
Снігу шпаги -
на верхівках
лиш остався.






(листопад 2010)