Знову одна

Любовь Лаутар
Перегорнута нині сторінка
Твого і мойого  життя.
Не моя ти тепер половинка,
Не з тобою моє майбуття.
Чистий аркуш паперу,я знову
Наодинці з тобою сиджу.
Мабуть доля така,що зі мною,
Кожен роль лише грає свою.