Зосталось тiльки захотiти. Диалог с Е. Шерман

Белла Коптенкова
Рецензия на «Зола - не дрова... Диалог с Яковом Вортсманом» (Евгения Шерман)
http://www.stihi.ru/2010/12/07/388
*********************************

Русско-украинский диалог

Как хорошо, что излагать
Здесь можно, не стесняясь,
Поговорить и "за кровать",
Ничуть на извиняясь!!!
Одно лишь плохо - разошлись
Кто в лес, а кто на пляж...
Давай-ка, Жень, пошевелись,
Готовь свой саквояж!

Белла Коптенкова   
***

Какой тут, Белла, саквояж?
Уж лучше я пойду на пляж!
Нельзя же "за шматочек кiшки
Бiгти, як дурень, сто верст пiшки"? ;-))))

Евгения Шерман   
***

Та бiгти зовсiм i не треба -
Ciдай в лiтак, шуруй до неба!!!

Белла Коптенкова   
***

Не хочу, Белла, у лiтак,
Тому що я, як вiльний птах,
На крилах можу долетiти -
Зосталось тiльки захотiти!

Евгения Шерман   
***

До птаха тобi ще далеко,
Я ж бачу, що ти - не лелека,
Бо крилець Бог тобi не дав,
Хоча б маленькi вiн поклав
В те мiсце, де вони, мабуть,
Пiзнiше, може, приростуть...
Те, що ти вiльна - це чудово,
Але злiтати не готова,
Щоб Яшу ти змогла обiйняти
Та потягнуть його до хати!!!

Белла Коптенкова   
***

Ото ж кажу, що не готова!
Не хочу Яшу нi якого!
Менi i крилець тих не надо!
Була не годна твоя зрада.
Збирать не буду саквояж,
А з ранку побiжу на пляж!

Евгения Шерман   
***

Та грець з тим Яшею! Нехай
Сидить собi у той Флоридi!
Cкорiше в воду ти стрибай,
Та тiльки не у голом видi...
У нього думки, щоб з тобою
У лiжко стрибнуть з головою...
А ти - така розумна жiнка...
Вiдраз сказала: "Не пружинка
Я, щоб стрибать удвох з тобою
З розбiгу... Та ще з головою?!
Мiй розум ще не помутився!
З якого дубу ти звалився?!"

Белла Коптенкова
***

Наперше, вiн не у Флоридi -
З Канади Яша написав.
К цьому ж, стрибати в голом видi
Нiхто нiкого не змагав.
Ми з Яшей тiльки жартували,
Як можуть друзi жартувати:
Зiрки з луною дарували,
Та й в Iнтернет звали гуляти.

Евгения Шерман   

***

Що у Флоридi, що в Канадi -
Рiзницi зовсiм тут нема,
Не був би вiн, авжеж, в накладi -
Тебе вiн хоче задарма...
А задарма тобi не надо,
Бо зараз не таке життя...
Так хочеться, щоб хтось був рядом,
Удвох шагати в майбуття...
Та де ж знайти тобi такого?
Ти - красотуля, зуб даю!
Тобi потрiбно молодого,
Щоб молодiсть звернуть свою!!!

Белла Коптенкова
***

Та де ж знайду я молодого?
Ти з глузду з'їхала, чи шо?
В мої роки, аби якого
Знайти було би гарно! Що
Ти тут таке говориш, мила?
Яке майбутнє? Ти окстись!
Яка ж мені потрібна сила,
За мужиками щоб гнатись?
Ні, я нікого вже не хочу,
Мені обридла їхня блаж!
Тепер я з них лише регочу...
Усе! Побігла я на пляж!

Евгения Шерман   
***

З тобою згодна я, подруга,
Що нинi мужики - не тi,
Ти погляди - на усю округу
Не можна нiкого знайти!
Як нiчого тобi не треба
I ти зiбралася на пляж,
Хай сонце свiтить тобi з неба
Та не розкисне макiяж!!!

Белла Коптенкова   
***

Я щиро дякую тобі
За це приємне побажання!
Нехай так буде - let it be!
Тобі - натхнення та кохання!

Евгения Шерман


                2010