Мова серця

Вячеслав Романовський
   Ми народились із мовою серця, як ніхто в міжпланетному просторі.І доки код людства не стерся - з нами любов, не осторонь.
   Мова серця говорить очима, жестами, зрідка - словами. Якщо в таїну її двері прочинете, я - з вами. Мова серця шукає тандему, камертонного відголоску. Мова серця - це вам не родео Котигорошка.
   Ніжна і вибухова, мовчазна і промовиста в кожній парі завжди унікальна. Щаслива з калікою і навіть з чудовиськом маніакальним. Бо вона - океан емоцій: знак питання, знак оклику і, навіть, три крапки. Сприймає і обіцянки сорочі, і квакання жабки.
   Мова серця... Мова серця... Животворна водиця озерця.