вес льне прив тання

Надежда Погребняк
Прийміть мої вітаня
В знак вашого кохання
Що буйним цвітом розцвіло
І до весілля привело

Нехай воно квітує
І радість вам дарує
Хай росами вмивається
І сонцем зігрівається

Хай вітерець тихесенький
Шепоче про любов
Нехай огорне щастя вас
Та не ламайте дров

Хай знак любові й злагоди
Сади цвітуть завжди
Хай пишними й рум'ними
Зростуть ваші плоди

Нехай гніздечко теплеє
Не змочить рясний дощ
Хай хліб, сіль в хаті водиться
І парує український борщ

Як лебідь із лебідкою
У спокої живіть
Нехай озерце тихеє
Ніколи не штормить

Хай теремок охайненький
Приваблює гостей
Хай сини й дочки родяться
І все буде як у людей

Хай соловейко піснею
Заллється під вікном
Життя хай буде казкою
Солодким, ніжним сном

Нехай шампанське піниться
Під дзвони хрусталя
Рушник білий простелемо
Ідіть до Алтаря

Нехай Всевишній в радості
Цей шлюб благословить
Дай Боже в парі й злагоді
До 100 років дожить

Щоб терпкість нас не мучила
І гіркота зійшла
То ж келихи наповнимо
І вип'ємо до дна

За щастя молодої парочки
За їх міцну сім'ю
Я з радістю і гордістю
Вино іскристе п'ю

ГІРКО!ГІРКО!ГІРКО!