Вес льне прив тання2

Надежда Погребняк
Як сонечко ясне встає зпозаранку
Щоб землю зігріти теплом
Так ваше кохання гаряче і щире
В житті вам віддячить теплом
Сьогоднішній день найсвітліший для вас
І сонце і квіти й весільний цей вальс
І ми розділяєм це свято із вами
Хай вогник не згасне запалений вами
Хай повниться чаша і міцніє сім'я
Тож гордо несіть по життю це ім'я
Хай узи сімейні зав'язані нині
Будуть талісманом у вашій родині
Хай злагода щастя і мир процвітає
Та діток гарненьких Господь посилає
Шануйте сім'ю наче ока зіницю
Єдину на двох обирайте зірницю
Яка ван у темряві світлом засяє
Хай ваша любов все життя не згасає
Трудіться любіться і майте сповна
Хай завжди в вас повною буде казна
Шануйте батьків і завжди пам'ятайте
У час нелегкий щиро руку подайте
Щоб скибкою хліба могли поділитись
Уміли прощати і вміру гордитись
Хай батьківська мудрість і напутні слова
Вам будуть у поміч хай Бог помага
А білий рушник що із маминих рук
У вашіій родині підтримує дух
То ж щераз вітаєм і келих тримаєм
Із чистим іскристим вином
Та тихо чомусь за весільним столом
І так всім нам гірко аж руки тримтять
Чому ж наречені спокійно сидять
Ми просимо щиро щоб так не гірчило
Своїм поцілунком медку нам долити
І навіки сьогоднішній шлюб закріпити
ГІРКО! ГІРКО! ГІРКО!