День народження онучки

Надежда Погребняк
Ось і 14 вік у бутоні
Зостались у пам'яті ночі безсонні
Навіть незнаю що хочу сказати
Щастя й здоров'я тобі побажати
Сниться ще інколи крик немовляти
Вибач що нам невдалось відгадати
Що не давало Сніжаночці спати
Роки за роками ідуть безупинно
Хай у житті буде все навідмінно
Сонячні ранки і спів солов'я
Гарна й щаслива хай буде сім'я
Щоб посмішка завжди була твоя щира
Усім з ким ти поруч була вона мила
Хай доля до тебе прихильною буде
Щоб стала на ноги і вибилась в люди
Хай хмарка із дощиком впору сльозиться
А наша родина тобою гордиться
Хай сили небеснії голос твій чують
На щастя й здоров'я тебе хай вінчують
На многая многая многая літ
Хаай радість йде в ногу з тобою весь вік.