Порада

Надежда Погребняк
У кумів вродилась внучка
Знадобиться їм каблучка
А як куплять щей сережки
Не забудить до них стежки
Поки ще вона маленька
Їй потрібна тільки ненька
Посміхається ввісні
Таткови співа пісні
Підростає день за днем
Де ж бабуся з дідусем
Нумо справи залишіть
До онченьки зайдіть
Щось вона уже воркоче
Мабуть погойдатись хоче
Треба діток колисати
Помогти їм підростати
Дід з бабусею й не вгледять
Як онучка стане леді
Марно часу ти не гай
Поспішай бабусю в гай
Зілля внучечці збирай
Доглядай пісні співай
Положи на самосію
І плекай в душі надію
Люлі люлі люлі бай
В купіль меду підливай
Поклади ще і любисток
І калинове намисто
Ще й духмяненький чебрець
Щоб їй стрівся молодець
Та барвінок зелененький
Щоб жених був багатенький
Шишки хмелю золотого
Щоб любила молодого
Ой працюйте старайтеся
Підтягуйте бали
Заробляйте діду й бабко
На дзвінкі цимбали
Ми ж не знаєм яка буде
На той час гулянка
Бо вона ж у вас здається
То ж не подолянка
Та для вас це не новинка
Що вона в вас буковинка
А як схочеш щоб трембіти
Ще й згори трубіли
Тримайтеся дорогенькі
Позбирайте сили
Ви ще удвох при роботі
Вигляд у вас гарний
Перші роки не біда
Відкупитись Барбі
А надалі любі мої
Небудем гадати
Аби дав Бог здоров'ячко
Та й ся дочекати