Вага правди

Новак Александр Ярославович
… Кажіть завжди лиш правдоньку, - вона свята,
Вона,  в майбутньому, …  сторицею  вернеться,
Брехня, … лиш  ззовні - /привиджується,  що/ “золота”
Прийде час,  - для вас бідою-лихом,   … обернеться … .

Душа зачерствіє … й надіне «чесну» маску, ...
Шаром фальші вкриється і не дасте Ви їй раду,
Всіх друзів втратите по черзі … і жіночу ласку,…
І  відсахнуться люди, - … усвідомлюючи зраду … .

07.05.1998р. Лесь Кавун /©Alex Nowak™1987-2012/