Снiгурочка

Наталья Гуркина 2
Кожну зиму внучка
Дідуся Мороза
Роздає дарунки
З чарівного воза:

Зайченятам - шубки,
Білочкам – горішки,
Для лисичок шапки
І взуття на ніжки.

Всі звірята в лісі
Подарунки мають,
Новорічне свято
Радо зустрічають.