Вiсiм сфер

Новак Александр Ярославович
... Хто   на  людей кидає   зло,
Не буде вже щасливим ... - у добрі,
Як  бумеранг  повернеться  воно,
Вб’є Душі відчуття і перетворить в зомбі.


Чим  більшою є  сила кинутого зла,
Тим  більшою   буде  і   кара !
Нема  ілюзій:   зла   й   добра,
А  є  реалії,    дані   нам   Богом.


І  скільки  сфер  не  розташуєш,
Удар  прийдеться  з   серцевини,
Що  ти  хотів   -   сповна й  отримаєш,
Але  для  себе, - ... залежно від днини !

©Alex Nowak™2002