Бо лиш кохання молод сть без меж

Валентина Попелюшка
Давай  оберігати  почуття, 
Бо  хоч  міцні  вони,  але  вразливі.
Вони  –  окраса  нашого  життя
І  тільки  з  ними  ми  такі  щасливі. 

Давай  не  піддаватись  суєті, 
Бо  почуття  буденщина  вбиває.
Раз  Бог  нас  поєднав  у  цім  житті, 
Нехай  ніхто  й  ніщо  не  роз'єднає.

Звичайно,  можна  і  без  почуттів
Живуть  же  так  мільйони  –  і  нічого…
Скажи,  коханий,  та  хіба  ж  ми  ті,
Хто  пустить  старість  до  свого  порога? 

Бо  лиш  кохання  –  молодість  без  меж
І  двох  життів  одна  велична  пісня. 
"  Я  так  тебе  люблю!"  –  "  Я  теж,  Я  теж,
До  подиху  останнього…    і  після!"

ID: 223729
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
© дата надходження: 22.11.2010 08:30:35
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=223729