Слово слава

Анатолий Мельник
Спочатку слово, а потім - слава.   
Кому - полова, кому - держава.   
Кому на душу важучий камінь,   
Кому на груди медаль з цяцьками.   
Кому крізь грати на світ за волю,   
Кому за кривду багату долю.   
Хто словом стане в вустах нащадків,   
А хто у вічність - ні слів, ні згадки...